Yhdessä

Nainen, luonto ja seksuaalisuus

Tulossa kahden päivän työpajat naisille heinä- ja elokuussa.


Yksin:
Seksuaalienergian terapeuttinen hoito tapahtuu yhdessä kanssani, tuen sinua kehollisessa työskentelyssä. Sessioissa ollaan vaatetettuina eikä niillä tehdä seksitoimintoja.

Seksuaalienergian terapeuttinen hoito kehollisella tasolla soveltuu, jos olet työstänyt traumahistoriasi tasolle, jolloin traumamuistot eivät enää ole kokemuksellisia takaumia ”tässä ja nyt,” vaan osa historiaasi, muistoja. Tunteensäätely- ja itsesäätelykykysi on riittävän hyvä eli pystyt sietämään (vahvojakin) tunteita sekä tuntemuksia ilman, että menet yli- tai alivireyteen etkä jähmettymistilaan.

Hinta: 115 euroa (alv 0%) / 50 min.

Ajanvaraus sähköpostitse: yhteys AT heidivalasti.fi

Parina:
Voitte tulla myös parina, tällöin tuen teitä sekä oman energian että keskinäisen seksuaalienergian vaihtonne prosessissa. Tämä prosessi kannattaa aloittaa vasta, kun olette käsitelleet ajankohtaiset parisuhteen kriisit ja, kun valtataistelu / konfliktialttius ei ole jatkuvaa. Lisäksi kumpikin osapuoli on riittävällä tasolla työstänyt omaan minuuteen liittyviä pelkoja ja häpeää, jolloin oma kumppani tuntuu rinnallakulkijalta, kenen kanssa haluaa syventää seksuaalisuuttaan.

Hinta: 155 euroa (alv 0%) / 75 minuuttia.

Ajanvaraus sähköpostitse: yhteys AT heidivalasti.fi